Taverna_website_banner_højformat
Tervana_groengroenere_website_banner

Vind!

Vil du være den, der kommer med de flotteste, sprødeste salater til årets vejfest? Eller har du planer om at invitere hele familien til grill-aften i haven til sommer?

Så deltag i konkurrencen om en plads på en af Tavernas grønne kokkeskoler! Kokkeskolen afholdes fire steder i landet, og hvis det bliver dig, der vinder en af de eftertragtede pladser, kan du tage en salatmakker med.

De grønne kokkeskoler afholdes i:

København

d. 18. Juni 2019

Vejle

d. 20. Juni 2019

Odense

d. 25. Juni 2019

Aalborg

d. 27. Juni 2019

Om de grønne kokkeskoler

Kokkeskolerne afholdes i professionelle køkkener, hvor vi sammen laver maden og derefter nyder den i fællesskab. Jeres underviser på aftenen er Anne-Sophie Lahme, kogebogsforfatter, madskribent og madkommunikatør samt inkarneret fan af Tavernas oste.

I får naturligvis en dejlig goodiebag med hjem bagefter, samt alle de gode opskrifter vi har arbejdet med i løbet af aftenen.

Præmien har en værdi af 699 kr. per person, og der er et stærkt begrænset antal pladser.

image001

Anne-Sophie Lahme

Tavernas guide til den perfekte salat

Byg den perfekte salat i fem steps

salat
Step 1

Grønt & Sprødt

Læg en solid bund af godt grønt: Spidskål, spinat eller sommergrønt.

agurk
Step 2

Fyldigt

Linser, kikærter, quinoa, grillet grønt eller bagte rodfrugter, grillet sommergrønt og grønne bønner.

avocado
Step 3

Syrligt & Sødt

Top med syrlige og sødmefulde tomater, en dejlig avokado eller måske et æble.

ost
Step 4

Cremet & Salt

Tilføj din yndlingsost fra Taverna

noedder
Step 5

Sprødt

Giv et drys nødder, kerner eller croutoner for ekstra sprødhed og fylde. Server med en dejlig dressing!

Skønne salater

Fyld salatskålen med mere grønt, mere ost og mere madglæde, uanset om du er dedikeret vegetar eller bare virkelig glad for grøntsager.

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.