Skip to content
Taverna_website_banner_højformat
Tervana_groengroenere_website_banner

Vind!

Vil du være den, der kommer med de flotteste, sprødeste salater til årets vejfest? Eller har du planer om at invitere hele familien til grill-aften i haven til sommer?

Så deltag i konkurrencen om en plads på en af Tavernas grønne kokkeskoler! Kokkeskolen afholdes fire steder i landet, og hvis det bliver dig, der vinder en af de eftertragtede pladser, kan du tage en salatmakker med.

De grønne kokkeskoler afholdes i:

København

d. 18. Juni 2019

Vejle

d. 20. Juni 2019

Odense

d. 25. Juni 2019

Aalborg

d. 27. Juni 2019

Om de grønne kokkeskoler

Kokkeskolerne afholdes i professionelle køkkener, hvor vi sammen laver maden og derefter nyder den i fællesskab. Jeres underviser på aftenen er Anne-Sophie Lahme, kogebogsforfatter, madskribent og madkommunikatør samt inkarneret fan af Tavernas oste.

I får naturligvis en dejlig goodiebag med hjem bagefter, samt alle de gode opskrifter vi har arbejdet med i løbet af aftenen.

Præmien har en værdi af 699 kr. per person, og der er et stærkt begrænset antal pladser.

image001

Anne-Sophie Lahme

Tavernas guide til den perfekte salat

Byg den perfekte salat i fem steps

salat
Step 1

Grønt & Sprødt

Læg en solid bund af godt grønt: Spidskål, spinat eller sommergrønt.

agurk
Step 2

Fyldigt

Linser, kikærter, quinoa, grillet grønt eller bagte rodfrugter, grillet sommergrønt og grønne bønner.

avocado
Step 3

Syrligt & Sødt

Top med syrlige og sødmefulde tomater, en dejlig avokado eller måske et æble.

ost
Step 4

Cremet & Salt

Tilføj din yndlingsost fra Taverna

noedder
Step 5

Sprødt

Giv et drys nødder, kerner eller croutoner for ekstra sprødhed og fylde. Server med en dejlig dressing!