Toast med græskar-salatostsmør med ovnbagt tomater og grønt

En dejlig ret som smager skønt til alle årstider. Servér den som en del af en brunchbuffet eller som let aftensmad sammen med en grov salat. Du kan også bruge græskar-salatostsmørret i sandwichen til madpakken eller som tilbehør til grillmaden.

Fremgangsmåde

Sæt ovnen på 200 grader varmluft.

Beklæd en bageplade med bagepapir, og stil klar.

Skræl squashen, og skær i 2 cm tykke skiver, kom lidt olivenolie på, og drys med en smule salt.

Læg tomaterne på den anden side af bagepladen, og tilsæt også lidt salt og olie hertil.

Bag i ovnen i 15 minutter.

Rist imens brødet.

Hak butternutsquash i en minihakker med salatost, lidt hvidløg og resten af olivenolien, smag til med salt.

Smør massen ud på brøddet, kom salat ved og de varme ovnbagte tomater.

Taverna oste – til kolde og varme retter