Ingredienser:

  • 2 pakker á 200 g Taverna paneer
  • 600 g søde kartofler
  • 1 tsk gurkemeje
  • 4 æg
  • 100 g havremel eller speltmel
  • 1 fed hvidløg
  • Smør til vaffeljernet
  • Salt og peber

Topping:

  • Brøndkarse
  • 50 g cherrytomater
  • 2 gulerødder
  • 100 g hummus

Paneer-rösti-vafler

Vafler til aftensmad eller madpakke? Ja da! Skift den klassiske sandwich ud med en mættende grøntbaseret vaffel, der kommer med masser af smag og gør vegetarmaden nem og fyldig. Servér med grønt efter eget valg og en god klat hummus.

Fremgangsmåde:

Varm en stor gryde op med vand og lidt salt. Skræl og rens de søde kartofler, og skær dem i grove stykker. Kom dem op i gryde, og lad dem koge i 5-7 minutter, til de er lidt bløde.

Skær osten i mindre stykker, og kom den og de øvrige ingredienser op i en blender eller foodprocessor.

Dræn kartoflerne for vand, og kom dem op i blenderen sammen med salt og peber efter smag. Blend, til du har en ensartet, men grov masse.

Varm et vaffeljern op, smør det grundigt med smør, og kom en skefuld dej på, og bag vaflerne en af gangen.

Vær opmærksom på, at grøntsagsvafler typisk skal bage længere end søde vafler.

Riv imens gulerødderne til toppingen.

Server vaflerne varme med en klat hummus, revne gulerødder, cherrytomater og brøndkarse.

Mere inspiration, flere idéer

Vi har delt opskrifterne op efter det rigtig mange spørger efter: Gode madidéer, hurtig hverdagsmad eller lækre retter.

Alle vore opskrifter er dels baseret på klassiske retter fra middelhavslandene tilpasset den nordiske smag og dels nye opskrifter som andre madelskere har sammensat.

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk