Ingredienser:

  • 2 pakker á 200 g Taverna Grill & BBQ
  • 200 g kogte kikærter
  • ½ dl olivenolie
  • ½ citron, saften heraf
  • 200 g rå rødbede
  • 1 æble
  • 4 grønkålsstokke
  • Salt

Grønkålschips med Grill & BBQ

Det smager af luksus på en almindelig tirsdag, når du laver denne skønne varme ret med dejligt sprøde grønkålschips, masser af kikærtemos og naturligvis Taverna Grill & BBQ.
Nyd retten, når det skal være lidt mere delikat men lige så nemt at lave som almindelig hverdagsmad.

Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 200 grader varmluft, tag en bageplade frem, og beklæd den med bagepapir.

Riv kålen, og skyl den grundigt.

Dyp den tør i et viskestykke.

Læg den på bagepladen, og drys med salt, og dryp med olivenolie.

Vend rundt.

Bag i ovnen i 8 minutter, eller til kålstykkerne er sprøde.

Skær osten i skiver a 0,8 cm, og steg på en varm pande i olie, til den får en fin stegeskorpe.

Skræl og riv rødbederne på et rivejern. Kom kikærterne op i en blender med en kvart deciliter af olivenolien og en ½ deciliter vand, salt og citronsaft. Tilføj evt. lidt vand, hvis du synes, massen bliver for tør.

Skær æblet i fine både. Anret fire tallerkner med kikærtemos nederst, revne rødbeder, æblebåde, ost og grønkålschips

Kategori: Tags: ,

Mere inspiration, flere idéer

Vi har delt opskrifterne op efter det rigtig mange spørger efter: Gode madidéer, hurtig hverdagsmad eller lækre retter.

Alle vore opskrifter er dels baseret på klassiske retter fra middelhavslandene tilpasset den nordiske smag og dels nye opskrifter som andre madelskere har sammensat.

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk