Ingredienser:

  • 1 pakke á 200 Taverna Grill & BBQ
  • 2 røde peberfrugter
  • 100 g couscous
  • 1 spsk olivenolie
  • 50 g bredbladet persille
  • 1 lime, saften heraf
  • 40 g sorte oliven (kan evt. udelades)
  • Salt

Farserede peberfrugter med Grill & BBQ top

Osten på toppen er prikken over i’et i denne skønne opskrift, som er perfekt til det kødfri måltid. Den vegetariske ret udgør et nemt aftensmåltid, og der spreder sig en dejlig liflig duft fra de søde peberfrugter, når de kommer i ovnen. Du kan variere smagen ved at tilsætte et skvæt chilisauce til cous cous’en.

Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 200 grader.

Skyl peberfrugterne, del dem på midten, og fjern forsigtigt kernehus men lad stænglen sidde.

Klargør couscous efter anvisning på pakken, hak persillen, og bland nu couscous med salt, en spsk olivenolie, persille, limesaft og oliven.

Kom det i peberfrugterne, og pres let, så fyldet fylder dem ud.

Læg en skive grill & bbq ovenpå, og rist dem i ovnen med osten opad i 20 minutter, eller til osten er gylden.

Mere inspiration, flere idéer

Vi har delt opskrifterne op efter det rigtig mange spørger efter: Gode madidéer, hurtig hverdagsmad eller lækre retter.

Alle vore opskrifter er dels baseret på klassiske retter fra middelhavslandene tilpasset den nordiske smag og dels nye opskrifter som andre madelskere har sammensat.

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk