Ingredienser:

  • 2 pakker á 200 g Taverna Paneer
  • 500 g frisk spinat
  • 200 g friske blommer eller nektariner
  • 200 g quinoa
  • 1 avokado
  • 30 g sorte oliven
  • 3 spsk olivenolie
  • 2 spsk æblecidereddike
  • Salt

Blomme-spinatsalat med quinoa og Paneer

En dejlig frisk måltidssalat der smager af sommer og er nem at lave. Spis den, når menuen står på kødfri aftensmad, eller servér den som tilbehør til grillmenuen.

Fremgangsmåde:

Skær osten i skiver a ca. 0,8 cm, og steg dem på en varm pande med olie, til de får en fin stegeskorpe.

Kog quinoaen efter anvisning på emballagen. Skær blommerne i mundrette bidder, og stil til side.
Skyl spinaten og lad den dryppe af.

Når quinoaen er færdig og dryppet af, vender du spinaten i den varme quinoa.

Bland olivenolie og æblecidereddike med salt, og hæld over quinoa-spinatblandingen.

Kom den op på et stort fad, og fordel nu blommerne over salaten.

Skær avokadoen i fine både, og kom over salaten sammen med oliven og osteskiverne.

Server straks.

Kategorier: , , Tag:

Mere inspiration, flere idéer

Vi har delt opskrifterne op efter det rigtig mange spørger efter: Gode madidéer, hurtig hverdagsmad eller lækre retter.

Alle vore opskrifter er dels baseret på klassiske retter fra middelhavslandene tilpasset den nordiske smag og dels nye opskrifter som andre madelskere har sammensat.

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk