Ingredienser:

  • 2 pakker á 200 g Taverna Grill & BBQ
  • 1 lille rødløg
  • 1 spsk smør
  • 1 fed hvidløg
  • 1 knivspids chili eller efter smag
  • 1 bundt mynte
  • 200 g ricotta
  • 1 lime, saften heraf
  • 600 g frosne ærter, optøede
  • Olie til stegning
  • Salt

Ærtesuppe toppet med Grill & BBQ

En nem vegetarisk hverdagsret, som du kan have klar på ingen tid. Servér retten med et dejligt stykke brød, og tilsæt gerne friske krydderurter, når haven byder på det.

Fremgangsmåde:

Skær osten i tern a 2×2 cm. Varm en pande op, og steg osten på en varm pande i olie.

Hak rødløg og hvidløg fint, og kom op i en gryde sammen med smør og chili.

Varm gryden op og sauter.

Tilsæt ærterne, og sauter yderligere 2-3 minutter.

Skru ned for varmen, tilsæt ricotta, mynteblade og limesaft samt salt, og blend med en stavblender, til massen er ensartet.

Varm forsigtigt op igen, og smag til med salt.

Server suppen med mynte og ostetern på toppen.

Mere inspiration, flere idéer

Vi har delt opskrifterne op efter det rigtig mange spørger efter: Gode madidéer, hurtig hverdagsmad eller lækre retter.

Alle vore opskrifter er dels baseret på klassiske retter fra middelhavslandene tilpasset den nordiske smag og dels nye opskrifter som andre madelskere har sammensat.

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk