Skip to content

Squashruller med paneerfyld

En dejlig hverdagsret med mættende paneer. Den klassiske tomatsauce er mildt krydret, og du kan nemt skrue op og ned for smagen med ekstra chili og krydderi.

Fremgangsmåde

Sæt ovnen på 200 grader varmluft.

Læg spyddene i en skål med koldt vand.

Skær paneeren i halv på tværs og derefter i stykker af 2*1 cm, det passer med cirka 8 stykker per paneer.

Skræl løg, hvidløg og chili, og hak dem i en minihakker eller hak dem fint med en kniv.

Skær nu tomaterne i tern, og kom det hele op i en gryde med olivenolie, og steg det i et par minutter.

Skru lidt ned for blusset, og tilsæt de mosede tomater, salt, peber og æblecidereddike samt sukker, og lad den simre, imens du gør det øvrige klar.

Find et stort ovnfast fad, og smør det med olivenolie og stil til side.

Skær squashsne i lange strimer med en kartoffelskræller, smør dem med lidt olie og salt og peber, og rul dem nu rundt om paneeren, og sæt på spyd.

Stil rullerne tæt i det ovnfaste fad.

Hæld tomatsaucen over, drys med Taverna Finest, og bag i ovnen i 30 minutter.

Server straks, gerne med et godt stykke brød, frisk pasta eller en god salat.

Tip: Hvis du gerne vil have en mere fast ret, kan du komme små bidder af godt daggammelt surdejsbrød ned i saucen, inden du drysser med ost og bager den i ovnen.

Taverna oste – til kolde og varme retter