Rucolasalat med grillet squash

En skøn frisk sommersalat med rucola og friske ærter og den gode smag af Taverna kryddermarineret salatost som er dressing og ost i én. Du kan variere salaten ved at tilføje cherrytomater eller brødcroutoner. Server salaten med brød.

Fremgangsmåde

Kog linserne efter anvisning på pakken.

Sæt ovnen på 200 grader.

Skyl rucolaen, og stil til side.

Del squashen på midten, og fjern kernerne med en ske.

Pensl nu med olivenolie, og drys med salt.

Kom det ind i ovnen, og bag i 20 minutter, eller til squashen er gennembagt.

Bland imens linserne med indholdet fra bægeret med Taverna Kryddermarineret Salatost, tilsæt rucola.

Skær den varme squash i mundrette skiver, og server med ærter og et godt stykke brød til.

Mere inspiration, flere ideer

Vi har delt opskrifterne op efter det rigtig mange spørger efter: Gode madidéer, hurtig hverdagsmad eller lækre retter.

Alle vore opskrifter er dels baseret på klassiske retter fra middelhavslandene tilpasset den nordiske smag og dels nye opskrifter som andre madelskere har sammensat.

Taverna oste – til kolde og varme retter