Skip to content

Paneer-kokosgryde

Ris-taffel har fået en vegetarisk lillesøster med paneer-kokosgryde, der smager skønt og fylder køkkenet med den lifligste duft. Server med ris, masser af toppings og ekstra krydderurter ligesom du kunne tænke dig det.

Fremgangsmåde

Kog risene efter anvisning på pakken.

Skær paneer i tern, og steg på en pande i olivenolie, til siderne er gyldne. Stil til side.

Gør krydderierne klar: Kom karry op i en skål sammen med revet ingefær og hakket hvidløg.

Skær tomaterne i tern og stil til side.

Skær løg i tern og broccoli og peberfrugt i mundrette bidder.

Varm en tykbundet gryde op, tilsæt skålen med krydderier, løg og tomater, og steg igennem ved høj varme.

Skru ned for varmen, og tilsæt broccoli og peberfrugt, og svits.

Tilføj kokosmælk, og lad simre. Smag til med salt.

Kom Paneerternene ved cirka fem minutter inden servering.

Kom cashewnødder, rosiner og koriander op i små skåle.

Skær ananassen i små bidder og server sammen med den varme ret og de andre små skåle samt risene.

Taverna oste – til kolde og varme retter