Paneer-bolognese

Den klassiske pastaret, som mange af os nyder med jævne mellemrum, fungerer lige så fint med paneer som i den klassiske udgave med hakket kød. Nyd den med en stor salat eller som et dejligt, mættende hverdagsmåltid i sig selv.

Fremgangsmåde

Kog Spaghettien efter anvisning på emballagen.

Hak løg og hvidløg fint.

Riv gulerødder eller persillerødder på et rivejern, og stil til side.

Hak tomaterne i tern.

Skær paneer i tern, eller riv det på et rivejern, og stil til side.

Varm en stor gryde op med lidt olie, kom løg, hvidløg, paprika, frisk timian og tomater ned i og svits.

Tilsæt gulerødder eller persillerødder, og hæld de to dåser hakkede tomater over.

Kom salt ved, og lad det simre i 5 minutter.

Tilsæt nu paneer, og lad den simre yderlige 15 minutter.

Smag til med salt og server med pastaen.

Tip: Vi har revet Paneeren ned i saucen her, men du kan også skære den i fine tern og stege den i olie på en pande først, hvis du vil have mere bid.

Mere inspiration, flere ideer

Vi har delt opskrifterne op efter det rigtig mange spørger efter: Gode madidéer, hurtig hverdagsmad eller lækre retter.

Alle vore opskrifter er dels baseret på klassiske retter fra middelhavslandene tilpasset den nordiske smag og dels nye opskrifter som andre madelskere har sammensat.

Taverna oste – til kolde og varme retter