Krydret torskesalat med salatost – let at tilberede

Dette er en let opskrift på torskesalat, der fungerer både som hurtig aftensmad, forret, til madpakken eller en enkel frokostret til gæsterne.

 

Fremgangsmåde

Tryk på torsken så den deler sig i flager.

Kom dem i en skål og vend dem forsigtigt sammen med den kryddermarinerede salatost sammen med marinaden.

Smag creme fraiche til med hvidløg, citronskal, salt og peber og vend den forsigtigt med torsk og salatost.

Server i pitabrød med fintsnittet salat eller som fyld i en lækker sandwich.

Mere inspiration, flere ideer

Vi har delt opskrifterne op efter det rigtig mange spørger efter: Gode madidéer, hurtig hverdagsmad eller lækre retter.

Alle vore opskrifter er dels baseret på klassiske retter fra middelhavslandene tilpasset den nordiske smag og dels nye opskrifter som andre madelskere har sammensat.

Taverna oste – til kolde og varme retter