Kålwraps med Grill & BBQ og frisk grønt

Alt i et kålblad! Kålwraps er en sjov og anderledes sandwich, og du kan variere dem i det uendelige. Bind også et bånd omkring dem og tag dem med på picnic eller i madpakken.

 

 

Fremgangsmåde

Tag 8 gode blade af savoykålshovedet, og læg til side.

Skær 200 gram savoykål i fine strimler, riv gulerødderne på et groft rivejern, og bland med savoykålen.

Skær grill & bbq i tern a 2×2 cm, og steg på panden, til de er let gyldne.

Skær æbler i mundrette bidder.

Bland yoghurt med citronsaft og lidt salt.

Smør midten i bunden af kålbladene med yoghurtdressingen, kom kål og gulerødder ved, drys med æbler, grill & bbq tern,

syltede rødløg, chiliflager og mynteblade, og server.

Mere inspiration, flere ideer

Vi har delt opskrifterne op efter det rigtig mange spørger efter: Gode madidéer, hurtig hverdagsmad eller lækre retter.

Alle vore opskrifter er dels baseret på klassiske retter fra middelhavslandene tilpasset den nordiske smag og dels nye opskrifter som andre madelskere har sammensat.

Taverna oste – til kolde og varme retter