Grønkålschips med Grill & BBQ

Det smager af luksus på en almindelig tirsdag, når du laver denne skønne varme ret med dejligt sprøde grønkålschips, masser af kikærtemos og naturligvis Taverna Grill & BBQ.
Nyd retten, når det skal være lidt mere delikat men lige så nemt at lave som almindelig hverdagsmad.

Fremgangsmåde

Sæt ovnen på 200 grader varmluft, tag en bageplade frem, og beklæd den med bagepapir.

Riv kålen, og skyl den grundigt.

Dyp den tør i et viskestykke.

Læg den på bagepladen, og drys med salt, og dryp med olivenolie.

Vend rundt. Bag i ovnen i 8 minutter, eller til kålstykkerne er sprøde.

Skær osten i skiver a 0,8 cm, og steg på en varm pande i olie, til den får en fin stegeskorpe.

Skræl og riv rødbederne på et rivejern.

Kom kikærterne op i en blender med en kvart deciliter af olivenolien og en ½ deciliter vand, salt og citronsaft.

Tilføj evt. lidt vand, hvis du synes, massen bliver for tør.

Skær æblet i fine både.

Anret fire tallerkner med kikærtemos nederst, revne rødbeder, æblebåde, ost og grønkålschips

Taverna oste – til kolde og varme retter