Gedeost carbonara

Denne opskrift på carbonara er en rigtig klassiker med et twist. Her med med gedeost, grønt og kylling – en carbonara, der helt sikkert vil vække glæde som lækker aftensmad ved middagsbordet!

Opskriften er udviklet af Laura og Christine, der blogger på twinfood.dk

 

 

Fremgangsmåde

Kog pastaen efter anvisningen på pakken.

Snit hvidløgene fint og skær buketterne af broccolihovedet.

Varm en stor pande op og steg hvidløg og broccoli i lidt olie.

Skær forårsløg og svampe groft og tilsæt også disse til panden.

Lad grøntsagerne stege, til de er gyldne i ca. 10 min.

Tag grøntsagerne af panden, skær kyllingen i mindre stykker og steg den i lidt olie med salt og peber.

Tilsæt grøntsagerne til den stegte kylling sammen med hvidvin og lad det simre i 2 min.

Bland gedeost, æg, hakket persille og mælk i en skål sammen med lidt salt og peber.

Tilsæt den kogte pasta til panden og vend det rundt.

Tag panden af varmen og tilsæt herefter æggemassen, der skal vendes hurtigt i grøntsagerne, så gedeosten smelter.

Pynt med hakket persille på toppen ved servering.

Taverna oste – til kolde og varme retter