Burger med kylling, bacon, Grill & BBQ

Vi elsker alle slags burgere! Og denne med kylling og sprøde skiver Taverna Grill & BBQ er bestemt ingen undtagelse. Den er perfekt til både grillaftener og hyggelige søndage på sofaen.

Fremgangsmåde

Hvidløgsdressing:
1 dl græsk yoghurt røres op med 2 spsk mayonnaise, et fed presset hvidløg samt salt og peber.

Guacamole:
1 avokado blendes med 2 spsk græsk yoghurt, ½ fed presset hvidløg, et par ringe rødløg, limesaft, salt, peber og evt. ganske lidt frisk chili.

Kyllingebryst marineres en times tid i en blanding af soya sauce, rød balsamico eddike, limesaft, salt og peber.

Bacon ristes på panden.

Grill & bbq skiverne steges på panden.

Kyllingebryst skæres i skiver og steges ligeledes på panden.

Burgerboller ristes i ovnen og smøres med hvidløgsdressing.

Burgeren lægges sammen som på billedet og serveres med ekstra guacamole og hvidløgsdressing.

Taverna oste – til kolde og varme retter