Skip to content

Agurkesalat med lynsyltede agurker, rå rødløg og Taverna Finest salatost m. citrus og urter

Syrligt og sødmefuldt med en snert af citrus – det er kernen i denne skønne tilbehørssalat med Taverna Finest med citrus og urter. Salaten er perfekt til grillmaden men også til en god bøf eller et stykke stegt fisk.

Fremgangsmåde

Step 1

Snit spidskålen i fine strimler, hak dilden fint, og kom begge dele op i en skål.

 

Step 2

Nip bønnerne, overhæld dem med kogende vand, og lad trække i to minutter, inden du kommer dem op i skålen.

 

Step 3

Snit rødløget i fine både, og kom det op i skålen.

Snit agurken i papirstynde skiver. Kom lagereddike, hvidt sukker, laurbærblade og sennepskorn op i en lille gryde, og rør rundt til sukkeret er opløst. Tilsæt agurkerne, vend rundt, og tag af varmen, og lad dem stå og trække under låg.

 

Step 4

Tilsæt Taverna Finest salatost med citron og krydderurter.

 

Step 5

Tag agurkerne op fra lagen, og kom det op i salaten.
Drys med solsikkekerner, kom olivenolien over, giv et drys salt, og server.

 

 

Mere inspiration, flere ideer

Vi har delt opskrifterne op efter det rigtig mange spørger efter: Gode madidéer, hurtig hverdagsmad eller lækre retter.

Alle vore opskrifter er dels baseret på klassiske retter fra middelhavslandene tilpasset den nordiske smag og dels nye opskrifter som andre madelskere har sammensat.

Taverna oste – til kolde og varme retter