Agurkesalat med lynsyltede agurker, rå rødløg og Taverna Finest salatost m. citrus og urter

 

Fremgangsmåde

Step 1

Snit spidskålen i fine strimler, hak dilden fint, og kom begge dele op i en skål.

 

Step 2

Nip bønnerne, overhæld dem med kogende vand, og lad trække i to minutter, inden du kommer dem op i skålen.

 

Step 3

Snit rødløget i fine både, og kom det op i skålen.

Snit agurken i papirstynde skiver. Kom lagereddike, hvidt sukker, laurbærblade og sennepskorn op i en lille gryde, og rør rundt til sukkeret er opløst. Tilsæt agurkerne, vend rundt, og tag af varmen, og lad dem stå og trække under låg.

 

Step 4

Tilsæt Taverna Finest salatost med citron og krydderurter.

 

Step 5

Tag agurkerne op fra lagen, og kom det op i salaten.
Drys med solsikkekerner, kom olivenolien over, giv et drys salt, og server.

 

 

Taverna oste – til kolde og varme retter