Butterbeanpuré med salatost og rosmarin

En lækker bønnedip fyldt med smag fra spidskommen, røget paprika og Taverna Finest salatost. Den krydrede bønnedip er perfekt til en hyggelig tapasaften med godt brød og lækker charcuterie eller som en del af frokosten.

Fremgangsmåde

Dræn bønnerne og blend dem med sesamolie, citronsaft, spidskommen, paprika og hvidløg.
Smag puréen til med salt og peber og vend den med rørt salatost og hakket rosmarin. Serveres evt. med friskbagt brød og charcuteri.

Mere inspiration, flere ideer

Vi har delt opskrifterne op efter det rigtig mange spørger efter: Gode madidéer, hurtig hverdagsmad eller lækre retter.

Alle vore opskrifter er dels baseret på klassiske retter fra middelhavslandene tilpasset den nordiske smag og dels nye opskrifter som andre madelskere har sammensat.

Taverna oste – til kolde og varme retter