Skip to content

Blumenkohlburger von Taverna

Ein vegetarischer Burger? Na klar, das geht! Gebratener Blumenkohl in Begleitung von Grillkäse ist ein äußerst schmackhafter Belag für einen vegetarischen Burger. Zusammen mit den gewürzten Blumenkohlscheiben sorgt der Grillkäse nämlich für ein fülliges Geschmackserlebnis.

Zubereitung

Steg grillostskiverne på panden og stil dem til side.

Fjern bladene fra blomkålen og skær det i 1 cm tykke skiver.

Du skal bruge 4 skiver i cirka samme størrelse som bollerne.

Bland krydderierne med 4 spsk. olivenolie og smør det ud på blomkålsskiverne.

Kom den resterende olie på panden.

Steg blomkålsskiverne på panden i 2 minutter på hver side, eller til de bliver gyldne og sprøde.

Smør bollen med mayonnaise og læg salat, blomkål, grillost, æble og rødkål i lag i bollen og server straks.

Taverna oste – til kolde og varme retter