Ingredienser:

Kylling med kartoffelsalat

Fremgangsmåde:

Sæt ovnen på grillfunktion.

Kog kartoflerne i letsaltet vand, til de er møre.

Hak persillen groft.

Når ovnen er varm, lægger du peberfrugterne på en rist øverst i ovnen, så de næsten rør ved grillelegemet. Steg dem, til de bliver sorte, og vend dem så rundt.

De skal have cirka 3 minutter på hver side. Tag dem ud af ovnen og lad dem køle af.

Skrab det sorte skind af peberfrugterne, fjern kernehuset og skær dem i strimler.

Steg kyllingebrysterne i olivenolien og giv salt og peber på begge sider undervejs.

Tag de møre kartofler af blusset og lad dem dampe af.

Bland kartofler med persille, strimler af peberfrugt, samt Taverna kryddermarineret salatost med oliven. Vend salaten rundt i olien fra osten.

Smag til med salt og peber og server med det varme kyllingebryst skåret i skiver.

 

Andre opskrifter – mere inspiration, flere idéer

Vi har delt opskrifterne op efter det rigtig mange spørger efter: Gode madidéer, hurtig hverdagsmad eller lækre retter.

Alle vore opskrifter er dels baseret på klassiske retter fra middelhavslandene tilpasset den nordiske smag og dels nye opskrifter som andre madelskere har sammensat.

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk