Spaghetti Carbonara

Carbonara er en italiensk middagsklassiker, som passer godt til danske smagsløg, og som er lige så nem at lave, som den smager dejligt! Her har vi tilsat lidt ekstra grønt, så den udgør et fyldigt måltid for hele familien.

 

 

 

 

Fremgangsmåde

Rens og snit forårsløg og bønner, hak rødløget fint.

Kom bønnerne i en skål og hæld kogende vand over og lad stå 3-4 minutter.

Hak hvidløg og chili fint.

Hak bredbladet persille groft.

Kog pastaen efter anvisning på pakken.

Klip baconen i tern og steg sprød på en pande, stil til side.

Kom hvidløg, chili og rødløg på en pande, og vend rundt et par gange.

Tilsæt forårsløg og grønne bønner, og lad stege ved middelvarme i 3 minutter.

Tilsæt grøntsagsbouillon og pasta og giv retten yderligere 2 minutter.

Lun mælken og smuldr Taverna Finest deri og rør op.

Rør mælke-oste blandingen med æg og persille. Held det over pastaretten og vend hurtigt rundt, til saucen sætter sig, og osten er smeltet ind i saucen.

Smag til med salt og peber, drys med bacon og server.

Taverna oste – til kolde og varme retter