Filodejsruller med spinat og salat ost

Enkel opskrift på en rigtig skøn og hurtig snack til drinks før middagen eller til en dejlig brunchbuffet! Også velegnet som forret og som vegetarisk spise.

Opskriften er udviklet af Thomas Alcayaga, der blogger på Madet Mere.

 

 

Fremgangsmåde

Snit løg, hvidløg og chili fint. Sautér i olie på en pande.

Skyl spinaten og kom den på panden.

Der må gerne være vand tilbage på spinaten, da det er med til at dampe spinaten. Steg, til det er faldet sammen.

Pres så overskydende væske fra og lad det køle.

Smuldr gedeosten i stykker og vend sammen med spinaten.

Smag til med salt og peber. Smelt smørret.

Halvér filodejen og pensel med smør.

Læg cirka 2 spsk. af spinatblandingen på filodejen. Fold siderne indover og rul den nu.

Fortsæt, til alt fyldet er brugt.

Pensl dem til sidst med overskydende smør.

Bag i cirka 12-14 minutter (afhængig af størrelse) ved 180 grader.

Taverna oste – til kolde og varme retter