Bulgur med gedeost

Her er enkel madopskrift på en mættende og smuk salat, god som tilbehør eller vegetarisk aftensmad med godt brød til. Salaten er tilmed hurtig at forberede. Smagene af gedeost, abrikoser, koriander, granatæbler og mynte sender dig til skønne, mellemøstlige himmelstrøg.

 

 

Fremgangsmåde

Kog bulguren i 10 minutter i 4 dl vand tilsat lidt salt.

Rør den kogte, varme bulgur med olivenolie, saft og skal fra citronen.

Hak løg, abrikoser og krydderurter og skær tomaterne i tern.

Vend det hele i bulguren.

Gem evt. lidt af krydderurterne til at pynte med.

Vend gedeosten og kernerne fra granatæblet i til sidst.

Tip: Salaten kan spises med det samme som tilbehør til fx kylling eller opbevares på køl i max 1 døgn og bruges i madpakken.

Taverna oste – til kolde og varme retter