Brunchomelet med salatost, friske tomater og krydderurter

En dejlig omelet er skønt morgen, middag og aften. Det går hurtigt at tilberede, og du kan nemt tilsætte andre friske grøntsager som for eksempel champignonger eller rød peberfrugt i små stykker. Finest giver fylde til retten, så du kan nyde en dejlig vegetarisk ret i et snuptag.

Fremgangsmåde

Skyl krydderurter og spinat, og stil til side. Skær tomaten i skiver.

Pisk æg med mælk, salt og peber, og mos salatosten ned i æggemassen.

Stil til side.

Varm en pande op med lidt olie, og tilsæt spinat og muskatnød.

Sauter 1-2 minutter, til spinaten er faldet let sammen.

Tilsæt nu æggemassen, og kom tomater ved.

Skru ned for varmen, læg låg på, og steg, til omeletten har sat sig.

Server med et drys krydderurter på toppen og ledsaget af godt brød.

Taverna oste – til kolde og varme retter