Bønner med milde løg og kryddermarineret salatost

Leder du efter en enkel opskrift på fristende tilbehør til frokosten eller en god bøf? Bønnerne her udgør en frisk og knasende salat til sommerfrokosten, som tilbehør til aftensmaden eller gæstemenuen eller som ret for vegetarer.

 

 

 

 

 

Fremgangsmåde

Rør olivenolien og lagen fra salatosten sammen med eddike, salt og knust hvidløg og smag til med peber.

Kom de tynde løgskiver i en sigte og dyp den i 1 liter kogende vand i 15 sekunder.

Dræn vandet fra løgene og kom dem direkte i marinaden. Rør godt.

Del bønnerne i halve og kog dem i vandet i 3-4 minutter.

Tag bønnerne op, skyl dem kort under den kolde hane og kom dem i marinaden sammen med salatosten.

Vend spæde salatblade i lige inden servering.

 

Taverna oste – til kolde og varme retter