Antal personer: 4 personer
Tilberedningstid: ca. 10 min.

Krydret tomatsalat med salatost



Ingredienser:
• 1 bæger Taverna Salatost i tern, naturel
• 400 g San Marzano tomater
• Havsalt og groftkværnet peber
• 1 rødløg
• 100 g små, sorte oliven i olie
• 60 g pinjekerner
• Friske basilikumblade

Dressing:
• 3 spsk olie fra olivenene
• 1 spsk balsamico
• 1 spsk sojasauce
• 1 spsk dijonsennep
• 1 fed hvidløg, knust

Skyl tomaterne og skær hver tomat i 3 tykke skiver. Vend dem med salt og peber. Skær rødløg i tynde både og vend dem sammen med tomater, salatost og oliven. Pisk dressingen sammen og hæld den over salaten.
Rist pinjekernerne på en tør pande til de er gyldne. Hold øje med dem for pludselig går det hurtigt. Fordel pinjekernerne over salaten og pynt med masser af frisk basilikum.

Tip:
Prøv at lave tomatsalaten med tomater i forskellige former, størrelser og farver. Det er både smukt og giver salaten en spændende smag.

Tilbage

 Print