Forretter

Tilberedningstid:
ca. 20 min.
Tilberedningstid:
ca. 20 min. + tid til marinering
Tilberedningstid:
ca. 15 min.
Tilberedningstid:
ca. 30 min.

Blomkåls-couscous med urter og stegt Grillost
Fintreven blomkål dampet og vendt med purløg, ærter og radiseflager. Serveret med stegt grillost.

Tilberedningstid:
ca. 30 min.

Panini Domyati med avocado og laks
Grillet brød smurt med avocado og lagt sammen med røget laks, Domyati i skiver og frisk basilikum.

Tilberedningtid:
ca. 30 min.
Tilberedningstid:
ca. 1 time
Tilberedningstid:
ca. 30 min. (+ hvile- og bagetid)
Domyati-muffins med sommerbund
Skønne muffins der kan serveres både til forret eller frokost med en god salat og lækkert brød til. 
Tilberedningstid:
20 min. + bagetid
Tilberedningstid:
ca. 20 min.
Tilberedningstid:
ca. 20 min.
Tilberedningstid:
ca. 15 min. + 1/2 time på køl
Tilberedningstid:
ca. 1 time
Røget lakserulle med fennikel
En cremet og kompromisløs forret, der får gæsterne til at skrige efter mere.
Tilberedningstid:
ca. 30 min.
Tomatsuppe, gratineret med Gedeost
Denne vidunderlige tomatsuppe smager som et kys på læberne.
Tilberedningstid:
ca. 1 time og 15 min.
Kyllingeterrine med asparges og saltede mandler
Kylling på den friske, lette og forårsagtige måde. Og smukt ser det også ud!
Tilberedningstid:
ca. 25 min. + 6 timer til at kyllingeterrinen hærdes.
Smørrebrød med røget svinemørbrad, Domyati og peberrodscreme
Klassisk dansk smørebrødsstil møder ægyptisk-inspireret hvid ost og et skarpt pift af peberrod.
Tilberedningstid:
ca. 20 min.
Tilberedningstid:
ca. 20 min, heraf 10 min. til bagning
Brombærsuppe med Taverna Salad & Snack
Den cremede hvide ost giver et fint modspil til de kraftigt smagende bær.
Tilberedningstid:
ca. 15 min. + afkølingstid til suppen
Stegt helleflynder med salatost
En fantastisk forret, hvor osten kæler sig op ad fisken og fuldender smagsindtrykket.
Tilberedningstid:
ca. 40 min., heraf 20 min. i fryseren til smørret
Polenta med Bresaola og kanelkrydret Domyati creme
En vidunderlig og velsmagende appetitvækker fra det inspirerende, norditalienske køkken.
Tilberedningstid:
ca. 1 time, heraf 30 min. på køl

Sprøde havreflan med parmaskinke og Domyati creme
Skønne kontraster, der både læsker og imponerer. Denne ret er et overraskende og uovertruffent indslag.
Tilberedningstid:
ca. 1 time, heraf 45 min. i ovn 

Grønsagsroulade med Taverna Cooking & salad
En sund lækkerbisken, der gør dig særdeles populær.
 
Tilberedningstid:
ca. 40 min.
Kørvelsuppe med Halloumi
Nektar fra guderne. Denne suppe er et møde med kærligheden.
Tilberedningstid:
ca. 15-20 min.